Masterclass

Zit jij in groep 8 en kun jij extra uitdaging aan? Krijg je een vwo-advies of een gymnasium-advies? Heb je een brede interesse, wil je meer weten en wil je de diepte in bij onderwerpen? Dan is de masterclass van Het Nieuwe Eemland iets voor jou!

In schooljaar 2019-2020 bieden wij weer masterclasses aan. Maatwerk vinden wij heel belangrijk op onze school en daarom kun je elke keer kiezen tussen vier masterclasses.

Wij geven de masterclasses in drie periodes: oktober – december, januari – maart en april – juni. In het totaal kun je volgend schooljaar bij ons drie masterclasses volgen, maar misschien wil je er twee volgen of één. Aan jou is de keuze. Elke masterclass duurt 8 lessen van 1½ uur. De precieze data, dag en tijd worden nog bekend gemaakt.

Je kunt op de flyer zien welke masterclasses wij afgelopen jaar hebben aangeboden. Komend schooljaar is er weer een nieuw aanbod.

Belangrijk is om te weten hoe de inschrijving gaat:

  • Je juf of je meester geeft aan of je in aanmerking komt voor een masterclass.
  • Je schrijft je in voor één masterclass via het inschrijfformulier (nu nog niet beschikbaar).
  • Je schrijft een motivatiebrief: waarom wil je deze masterclass volgen?
  • Je ouders/verzorgers schrijven een brief waarin ze aangeven dat ze je aanmelding ondersteunen.

,

Heb je nog vragen, dan kun je een mail sturen aan mevrouw Sanne Tijssen, teamleider vwo en gymnasium onderbouw: s.tijssen@hetnieuweeemland.nl.

Houd de website in de gaten voor berichten over de masterclasses

>>Informatie voor ouders/verzorgers>>