Informatieavonden / Open dagen

Informatieavond  13 februari 

Deze informatieavond is een algemene informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s). Wij vertellen met behulp van een presentatie wat wij als school te bieden hebben. Er zal geen rondleiding plaatsvinden, maar u krijgt natuurlijk al wel een indruk van het gebouw.  

Via deze link kunt u zich inschrijven voor 13 februari. 


Open dagen 

Groep 7 en 8 zijn van harte welkom samen met ouder(s)/verzorger(s) en andere kinderen van het gezin om onze open dagen te bezoeken. Binnen de vastgestelde tijden kan u vrij rondlopen en een indruk krijgen hoe de verschillende vakken worden aangeboden. Mocht u willen, kan u zich aanmelden voor één van deze momenten, maar inschrijven is niet nodig. Mocht u zich inschrijven kan u er voor kiezen om onze mailings te ontvangen. Vanaf begin december ontvangt u dan om de twee weken een mailing waar u per onderwerp informatie krijgt over wat wij als school aanbieden.  

Via deze link kunt u zich inschrijven. 


Lesmiddagen 

Tijdens onze open lesmiddagen georganiseerd voor groep 8 leerlingen, wordt kennisgemaakt met diverse vakken die op de middelbare school worden aangeboden en is er ruimte voor groet&ontmoet met onze huidige brugklasleerlingen. Voor de lesmiddagen vragen wij of de kinderen zich in te schrijven, zodat wij voldoende collega’s kunnen inroosteren.    

Via deze link kan uw kind zich inschrijven.