Aanmelden

Ben je uitgeloot op een andere school? Het is nog mogelijk om je in te schrijven bij ons! Vul snel het aanmeldformulier in.

Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen via info@hetnieuweeemland.nl of 033 – 461 2984.

 

Wijziging datum aanmelding

De sluiting van de scholen zorgt voor vertraging bij het uitbrengen van het advies voor de middelbare school. Daarom is de datum van aanmelding uitgesteld. In plaats van op 12 maart kunnen nu de basisscholen op 1 april 2021, of zoveel eerder als mogelijk, de aanmeldingsformulieren bij de middelbare scholen inleveren.

Klik hier om je aan te melden voor onze school.

Procedure voor aanmelding en inschrijving

 

Voorbereiding op de brugklas
Kies je voor Het Nieuwe Eemland? Dan doen we er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo hebben we uitgebreid contact met jouw basisschool en krijgen we in een overdracht de juiste informatie mee. Hierdoor kunnen we jou goed begeleiden.

Op het aanmeldformulier geef je aan welk EEM-project je wilt volgen. Je kunt kiezen uit wereld, onderzoek, beeldende kunst of podiumkunst. Maar je kunt ook kiezen voor de Sportklas! Meer informatie over de EEM-projecten en de Sportklas is te vinden op onze website. Daarnaast kun je aangeven bij wie je graag in de klas komt – en bij wie niet. Wanneer jij bijvoorbeeld een frisse start en vooral nieuwe vrienden wilt maken, vinden we het belangrijk dat je dat ons kunt laten weten. We houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen!

Vlak voor de zomervakantie organiseren wij een kennismakingsdag zodat je je klasgenoten, je mentor en coach alvast leert kennen. Ook zijn de tutoren op deze dag aanwezig. Over de rol van de tutor straks meer. Tijdens deze kennismakingsdag krijg je bovendien alle informatie die je nodig hebt om na de zomer goed van start te gaan!