Aanmelden

Voorbereiding op de brugklas
Kies je voor Het Nieuwe Eemland? Dan doen we er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Zo hebben we uitgebreid contact met jouw basisschool en krijgen we in een overdracht de juiste informatie mee. Hierdoor kunnen we jou goed begeleiden.

Op het aanmeldformulier geef je aan welk EEM-project je wilt volgen. Je kunt kiezen uit wereld, onderzoek, beeldende kunst of podiumkunst. Maar je kunt ook kiezen voor de Sportklas! Meer informatie over de EEM-projecten en de Sportklas is te vinden op onze website. Daarnaast kun je aangeven bij wie je graag in de klas komt – en bij wie niet. Wanneer jij bijvoorbeeld een frisse start en vooral nieuwe vrienden wilt maken, vinden we het belangrijk dat je dat ons kunt laten weten. We houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen!

Vlak voor de zomervakantie organiseren wij een kennismakingsdag zodat je je klasgenoten, je mentor en coach alvast leert kennen. Ook zijn de tutoren op deze dag aanwezig. Tijdens deze kennismakingsdag krijg je bovendien alle informatie die je nodig hebt om na de zomer goed van start te gaan!

 

 

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor onze school! Het is nu nog te vroeg. Zodra dit mogelijk is zullen wij hier de aanmeldingsprocedure plaatsen. 

 

Klik hier voor de plaatsingsprocedure van Meerscholen.