Thema-avond 12 november 2019: Van presteren tot burn-out bij pubers

dinsdag 5 november 2019 Algemeen


In de huidige maatschappij waarin pubers naast naar school gaan, huiswerk maken, sporten, buitenschoolse activiteiten ondernemen, contact houden met vrienden, bijhouden van social media, ook nog de druk ervaren van moeten presteren op al deze vlakken, is het niet zo vreemd dat ook sommige van hen net als sommige volwassenen te maken krijgen met een burn-out.
Hoe kun je als ouder(s) vroegtijdig signaleren dat jouw kind afstevent op een burn-out? Hoe kun je dit voorkomen? En hoe ga je er mee om als jouw kind een burn-out heeft? Wat kun je als ouder(s) doen om te helpen?

Hoe ziet de avond er uit?
Tijdens een interactieve avond gericht op het geven van informatie en tips zal Evie Daniels, werkzaam als zelfstandig GZ-psycholoog en EMDR-therapeut en moeder van drie zoons, u meenemen in de wereld van pubers waar voor sommigen het belang van altijd moeten presteren uitmondt in een burn-out.

Programma:
19:30 uur: Ontvangst in de Arena met koffie en thee
19:45 uur: Officiële gedeelte oudercommissie (jaarverslag)
20:00 uur: Introductie Evie Daniels
21:30 uur: Gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje
22:00 uur: Afsluiting thema-avond

U kunt zich aanmelden voor deze thema-avond door het sturen van een E-mail aan: info@hetnieuweeemland.nl

Heeft u op voorhand vragen, dan kunt u deze (anoniem) inleveren tijdens de thema-avond of door het sturen van een E-mail aan ochetnieuweeemland@gmail.com. De vragen zullen (zoveel mogelijk) door Evie Daniels tijdens deze thema-avond worden behandeld.