Kom je langs?

Op de volgende dagen ben je van harte welkom om onze school te bezoeken!

De inschrijfformulieren voor de struindagen, open lesmiddagen en informatieavond staan onderaan de pagina!

Struindagen

3 en 4 februari

Voor leerlingen van groep 8
Ouders/verzorgers kunnen helaas niet mee!

Ben jij nieuwsgierig naar onze school? Wil je graag sfeer komen proeven om te kijken of Het Nieuwe Eemland bij je past? Dat kan! Je bent van harte welkom op onze struindagen.  

 

De struindagen zijn op: 

 • Donderdag 3 februari van 14.00 – 16.00 uur en 16.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag 4 februari van 14.00 – 16.00 uur (16.00-18.00 uur zit vol)

Wat kun je verwachten? 

 • Door de school struinen, zodat je de school van binnen en buiten kunt zien en sfeer kan proeven.  
 • Allerlei leuke activiteiten, zodat je meer te weten komt over ons onderwijs en de docenten alvast leert kennen.  
 • Kennismaking met leerlingen, zodat je al je vragen kunt stellen en meer te weten komt over hoe zij Het Nieuwe Eemland ervaren.  
 • Allerlei nuttige informatie, zodat jij een goede schoolkeuze kunt maken.  

In verband met de organisatie van de struindagen, kun je alleen meedoen als je vooraf inschreven bent. Je kunt je inschrijven tot en met 31 januari 2022. Uiterlijk 2 februari ontvang je de definitieve uitnodiging. Mocht de sluitingstermijn verstreken zijn en wil je toch komen, neem dan even contact op via info@hetnieuweeemland.nl

Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier voor de struindagen. De struinmiddag is alleen voor leerlingen. Ouders en verzorgers kunnen helaas niet mee.

Open lesmiddagen

25 januari (vol) en 17 februari

Voor leerlingen van groep 8

Zit je in groep 8, ben jij enthousiast over onze school en lijkt het je leuk om een middag mee te lopen? Dat kan! We nodigen je graag uit voor een van onze open lesmiddagen. Je volgt dan twee lessen bij ons op school. Ook is er een meet & greet met onderbouwleerlingen en docenten, zodat je verhalen van leerlingen en docenten hoort en al je vragen aan hen kunt stellen. 

 

De open lesmiddagen zijn op: 

 • Dinsdag 25 januari van 14.00-15.30 uur (vol)
 • Donderdag 17 februari van 14.00-15.30 uur 

In verband met de organisatie van de open lesmiddag, kun je alleen meedoen als je vooraf inschreven bent. Voor de open lesmiddag van 25 januari kun je je inschrijven tot en met zondag 16 januari. Voor de open lesmiddag van 17 februari kun je je inschrijven tot en met dinsdag 8 februari. Uiterlijk 3 werkdagen voor de open lesmiddag ontvang je de definitieve uitnodiging. 

Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier voor de open lesmiddagen.

Online informatieavond

14 februari

Voor ouder(s)/verzorger(s)

Mocht u als ouder(s)/verzorger(s) na de struindagen nog behoefte hebben aan informatie over ons onderwijs en/of de begeleiding, dan bent u van harte welkom om op 14 februari online aan te sluiten van 19.30 – 21.00 uur. De volgende thema’s komen in ieder geval aan bod: 

 • Ons onderwijs en de keuzemogelijkheden voor al onze leerlingen 
 • Onze begeleiding door de mentor en coach  
 • Onze aanvullende begeleiding voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben (o.a. dyslexie) 

Ook is er gelegenheid om in gesprek te gaan met mentoren, coaches, de ondersteuningscoördinator (aanspreekpunt wanneer aanvullende begeleiding nodig is) en de conrectoren.  

Inschrijven voor de online informatieavond van 14 februari kan tot en met woensdag 9 februari. Uiterlijk vrijdag 11 februari ontvangt u de definitieve uitnodiging met een link om deel te nemen aan de Teams-vergadering.   

Kunt u echt niet aansluiten op 14 februari? Dan kunt u zich inschrijven voor de korte online https://hetnieuweeemland.nl/formulieren/ informatiebijeenkomst op 4 februari van 16.30 -17.30 uur.

Inschrijven voor de korte online informatieavond van 4 februari kan tot en met 1 februari. Uiterlijk 3 februari ontvangt u de definitieve uitnodiging met een link om deel te nemen aan de Teams-vergadering.

Mocht u nog specifieke vragen hebben, wilt u dit dan aangeven op het inschrijfformulier? We doen ons best om alle vragen te beantwoorden tijdens de informatieavond. 

Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier voor de online informatieavond.